15 costume pentru Halloween 2015 | The Household Geek

Temperatura scade, frunzele se schimbă și magazinele încep să își scoată dulciurile la înaintare. Iar asta poate însemna doar un singur lucru: Halloween-ul este chiar după colț! Aduce cu el filmele de groază, case bântuite și cantitatea aparent fără sfârșit de bomboane și petreceri în Centrul Vechi.

Cu toate astea, în fiecare an, aspectul cel mai anticipat de Halloween este cu siguranță costumarea, mai ales ținând cont că fenomenul chiar a luat amploare în ultimii ani în România. Alegerea unui costum poate fi o decizie dificilă, dar din moment ce internetul nu duce lipsa de tutoriale, tot ceea ce lipsește pentru un look original este imaginația.

Există două tipuri de oameni de Halloween: cei care planifică în avans și cei care lasă lucrurile până în ultimul minut. Acest obicei rezultă de cele mai multe ori într-un costum cel mai probabil creat folosind un cearceaf alb vechi sau o rolă de hârtie igienică. Ceea ce e chiar păcat, ținând cont cât de multe opțiuni ne-a oferit anul 2015 până acum.

Ant-Man

Personajul Marvel s-a făcut cunoscut în 2015 împreună cu armata sa de furnici, ajutând să salveze lumea.-2015-New-Marvel-Ant-Man-Scott-Lang-Cosplay-Costume-Superhero-Costume-Halloween-Costume

James Bond

Cel mai cunoscut agent de top din Anglia este din nou pe marele ecrane în noul său film Spectre, astfel încât acesta va fi o temă perfectă pentru toți fanii Bond.
james-bond-movies-turtleneck-throughout-the-years

Furiosa

Pentru că e fantastic de feroce și upgrade-ul feminist al lui “Mad Max” din 2015 merită un tribut.

maxresdefault

Inside Out

Pelicula Disney a fost iubită atât de către copii, cât și de adulți. În plus, fiecare personaj poate fi recreat cu ușurință cu ajutorul unor vopsele și a unei peruci.

maxresdefault

Deadpool

La câtă vâlvă a cauzat trailerul, un costum al personajului Deadpool, maestrul în tehnici de asasinare cu competențe de vocabular epice, se va situa cu siguranță în centrul atenției la orice petrecere de Halloween.deadpool_and_lady_deadpool_by_kaitoeinsam-d4ivkyo

Marty și Doc

21 octombrie 2015 a marcat data reală în care Marty și Doc au călătorit în viitor, în “Back to the Future 2” – în ciuda lipsei actuale de hoverboards.

MartyMcFly and Doc Brown Cosutume

Personaje de televiziune din seriale cum ar fi “American Horror Story,” “Broad City,” “Game of Thrones,” “Mad Men” și “Orange is the New Black”, împreună cu membrii distribuției de filme, cum ar fi “Fifty Shades of Grey,”, “Mad Max” și “Star Wars”. Pentru cei mai muzicali, Nicki Minaj, Sia, Taylor Swift și gașca sa din videoclipul “Bad Blood”  vor fi populare pe 31 octombrie.

Totuși, în fiecare an, cele mai reușite costume de Halloween sunt de obicei derivate din cele mai relevante știri ale anului, iar în 2015 există o mulțime de opțiuni, de la pozitive la controversate.

Conrad the Dead Raccoon

Memorialul acestui raton mort pe o stradă din Toronto s-a viralizat, un omagiu adus victimelor șoselelor din întreaga lume. Aveți nevoie doar de o vestă cu blană și o coadă în dungi. Și, probabil, o piatră funerară cu “RIP Conrad.”

o-DEAD-RACCOON-facebook

Caitlyn (formerly Bruce) Jenner

Bruce Jenner a dominat prima pagină a ziarelor atunci când a făcut trecerea la Caitlyn. Iar un costum de Halloween care prezintă fostul olimpian pe coperta sa a revistei Vanity Fair din iunie 2015 a stârnit indignare pe social media.

Walter Palmer vs Cecil the Lion

Un alt costum cu gusturi discutabile este Walter Palmer, dentistul care a ajuns pe prima pagină a ziarelor și a internetului. În luna iulie 2015, sacrificarea unui leu pe nume Cecil din Zimbabwe de către un medic dentist din Minnesota l-a cauzat pe acesta să își abandoneze practica și să se ascundă de sentimentul public negativ ce a crescut rapid împotriva lui. Costumul include cap de leu, un halat pătat sânge, mănuși și instrumente dentare. Răzbunarea lui Cecil include un costum în care rolurile s-au inversat.

2BBEA44900000578-3214434-image-a-4_14407843040482BA852B700000578-3210719-image-a-128_1440535268687

 

 

 

 

 

 

 

 

ALS Ice Bucket Challenge 

Provocarea găleții de gheață, inițiativa la nivel national de sensibilizare pentru ALS, va fi cu siguranță un hit de Halloween.

maxresdefault

THE Dress

Vă mai amintiți acele zile impetuoase din februarie 2015, când toată lumea era obsedată de culoarea de culoarea unei singure rochii? Oricum, în cel mai puțin surprinzător șir de evenimente, cineva a transformat Rochia într-un costum de Halloween. O versiune mai scurtă și mai sexy, desigur, care reflectă iluzia optică, în negru și albastru sau alb și auriu.

halloweencostume_TheDress

Pizza Rat

Cel mai iubit șobolan care transportă o întreagă felie de pizza într-o statie de metrou din New York, supranumit “Pizza Rat“, are deja propriul costum.

1462034159133595176

Donald Trump & Co.

Dacă sunteți la curent cu viitoarele alegeri din SUA, atunci marile figuri politice ar trebui să vă fie mai mult decât familiare. Ochelarii lui Bernie Sanders, părul lui Donald Trump sau colierul de perle al lui Hillary Clinton vor fi accesorii populare acest Halloween. Sau, dacă te simți excentric, why not Kanye?

69464-large-233414

 Kim Davis

Grefierul din Kentucky care a refuzat să acorde certificate de căsătorie pentru cuplurile de același sex.

Kim Davis(2)

Bill Cosby

Un costum cu adevărat înfricoșător pentru acest Halloween este Bill Cosby. Totuși, cei mai mulți oameni nu vor găsi nimic amuzant despre un agresor sexual.

69464-large-233415

Câteodată pur și simplu nu merită riscul:

Voi în ce vă costumați de Halloween?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *