Cât de epic va fi „Bad Blood”, noul videoclip al lui Taylor Swift

Nu e nevoie să ne cunoaștem prea bine ca să îți dai seama cât de mult îmi place și o apreciez pe Taylor Swift ca artista și ca om. Mi-a fost alături într-o perioadă mai dificilă din viața mea, când m-am regăsit în versurile ei, iar eu i-am fost alături în tranziția de la country la pop. În plus, suntem amândouă devotate pisicilor noastre, so there’s that.

Pe lângă nenumăratele dăți în care i-am ascultat întreaga discografie, de multe ori în casă sau în mașină, sub privirile tolerante ale lui Dan, o urmăresc pe canalele de social media, unde are o prezență autentică și abordabilă. Nu trebuie decât să vedeți de câte ori a făcut un efort pentru fanii săi ca să vă dați seama cât de apropiată e de ei și cât de mult îi apreciază.

Bad Blood” va fi cel mai recent single cu videoclip de pe albumul 1989 și, deși nu am văzut nici măcar o secundă din el, se știu destul de multe despre proiectul extrem de anticipat. Iată tot se știe până acum despre videoclip, înainte de a premia în timpul Billboard Music Awards de duminică seară:

O poveste interesantă

Bad Blood” este una dintre melodiile mele preferate de pe 1989. La fel ca în cazul majorității melodiilor sale, și în spatele acesteia se află o poveste mai mult sau mai puțin confirmată, din ceea ce a dezvăluit Taylor revistei Rolling Stone despre celebritatea feminină la care face referință:

“For years, I was never sure if we were friends or not. She would come up to me at awards shows and say something and walk away, and I would think, ‘Are we friends, or did she just give me the harshest insult of my life? [Then last year] she did something so horrible. I was like, ‘Oh, we’re just straight-up enemies.’ And it wasn’t even about a guy!…So now I have to avoid her. It’s awkward, and I don’t like it.” 

Cât despre motivul concret, ea a dezvăluit că „a avut de a face cu mediul de afaceri” și că „ea practic a încercat să saboteze un întreg turneu. A încercat să angajeze un grup de oameni de sub mine.” Nu a fost greu să se afle că, cel mai probabil, persoana în cauză este chiar Katy Perry, care a promovat zvonurile pe Twitter:

 

 O colaborare de succes

Videoclipul va fi regizat de Joseph Kahn, care este geniul din spatele videoclipurilor precum: Blank Space (Taylor Swift), Ayo Technology (50 Cent și Justin Timberlake), Hero (Enrique Iglesias) și multor alte videoclipuri marca Britney Spears, Backstreet Boys și Eminem. Mai mult, Swift este listată ca producător al videoclipului, semn al implicării și influenței directe.

 

 

  

O distribuție stelară

Numeroase din prietenele apropiate ale lui Taylor fac parte din distribuția videoclipului. Printre ele se numără câteva modele Victoria’s Secret, muzicieni dar și actori, precum Ellen Pompeo și Mariska Hargitay, care le joacă pe Meredith Grey și Olivia Benson, personajele fictive după care Taylor Swift și-a botezat pisicile. Swift a confirmat că fiecare membru al „echipei” și-a ales propriul nume al alter ego-ului, iar dacă ne luăm după imaginile furnizate până acum, videoclipul pare să aibă un vibe futurist, cu influențe Sin City, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

 

  

 

 


 


 


 

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

  


 

 


 

 

 

  

 

  

 

  


 

 


 

 

Una din cele mai bune prietene ale lui Taylor, Selena Gomez, se zvonește că o va juca pe principala antagonistă dar cred că va trebui să așteptăm până la premiile Billboard ca să aflăm asta.

UPDATE:

  

Eu, personal, abia aștept.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *