Cea mai bună jucărie pentru pisici

Pe mândra de Leia o cunoașteți. Dacă tot ne înveselește viața, am considerat că merită să primească o atenție, din când în când, sub forma jucăriilor pentru pisici comercializate în petshop-uri. Dacă vă place să frecventați astfel de locații, din variate motive, posibil doar pentru a vă holba la adorabilitățile puse la vânzare, s-ar putea să fi observat varietatea acestor jucării: cu pene, cu clopoței, colorate sau transparente, bio sau cu iarba mâței, în formă de șoricei, păsări, oase sau bilă. Prețul mediu de 7-8 lei nu pare mare la prima vedere, dar în ritmul în care ea le pierde sau distruge ar trebui să avem o fabrică în ogradă că să îi putem suplini nevoia, ceea ce devine un hobby destul de costisitor.

Că felina casei primește mai multe „cadouri” decât mine e una. Dar că pe majoritatea le ignoră după primele 5 minute sau le ascunde prin cine știe ce colțuri întunecate, preferând să se joace cu ambalajul lor sau să îmi fure mie paiul din pahar e chiar culmea. Așa că mare mi-a fost uimirea când am observat cât de înnebunită este după cea mai aleatoare și accesibilă achiziție din vizitele noastre lunare din IKEA. Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, vi-l prezint pe GOSIG MUS.sony_ilce_5000-24gosig-mus-jucarie-de-plus-cl-as__73339_PE190021_S4

Micuțul șoarec, la 4,99 lei per bucată, a înlocuit cu rapiditate orice altă catrafusă cu pene sau arcuri menită să îi distragă ei atenția de la mobilă. Leia s-a atașat foarte repede de el și, fiind foarte moale și ușor, îl cară peste tot prin casă și împreună fac tot felul de giumbușlucuri prin aer.

Cine s-ar fi gândit că dintre atât de multe maglavaisuri de pene, arcuri, zornăitori, undițe, ciucuri și clopoței, o pisică ar prefera…un șoarece?

Daca mai aveți și alte idei de jucării ingenioase pentru pisici, împărtășiți-le cu noi într-un comentariu 😀

Comments

comments

3 Comments Cea mai bună jucărie pentru pisici

 1. Ioana

  Hey Mada,

  O alta jucarie pe care trebuie sa o incerci este oul Kinder :)) acel globusor galben in care este pusa jucaria. Al meu Cico este pur si simplu innebunit cand alearga dupa el prin casa :) pup

  Reply
  1. The Household Geek

   Daa, stiu ca le mai pastram si eu pentru pisicile prietenilor inainte sa o am pe Leia 😀 mersi !

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *