Filme de Valentine’s Day

Nu am avut niciodată o tradiție de Valentine’s Day, dar cum anul acesta pică într-o sâmbată, cu siguranță voi „celebra” seara cu un film, acasă, cu pisica torcând langă mine. Dacă selecția filmelor disponibile în cinematografe weekendul acesta te lasă 50 de nuanțe de rece, iată câteva recomandări numai bune de vizionat acasă, în pat sau în fața televizorului.

 When in Rome (2010)

Într-un moment de nebunie cauzat de vaporii iubirii și alcoolului, Beth fură câteva monede dintr-o fântână din Italia. Mitul conform căruia aceste fântâni îndeplinesc dorințele în dragoste este exacerbat de admiratorii pe care ea și-i câștigă prin acest furt. Acesta trebuie să fie unul din cele mai subestimate roluri ale lui Kristen Bell, care reușește să atragă atenția într-un film al cărui distribuție îi include pe Danny DeVito, Josh Duhamel, Will Arnett, Jon Heder și Dax Shepard. Filmul este amuzant până a nu se lua în serios și ideal pentru a sărbători Valentine’s Day în hohote de râs.

 This Means War (2012)

Imaginați-vi-i pe Căpitanul Kirk și pe Bane fugărind-o pe blonda de la drept. Aceasta este rețeta filmului This Means War, o comedie cu garnitură de acțiune ce servește scene pentru toate gusturile. Reese Witherspoon, o veterană ale comediilor romantice, are de luat o decizie dificilă în ceea ce privește viitorul său: pe care dintre cei doi bărbați ideali să îi aleagă? Dacă poți trece peste doza de realism care îi lipsește scenariului, filmul este numai bun pentru un public aventuros, cu gust de acțiune.

 Definitely, Maybe (2008)

Dragostea nu este mereu o certitudine, iar Definitely, Maybe învăluie acest principiu în umbra unui mister: cine este mama lui Maya (Abigail Breslin)? În timp ce Ted încă își țintuia copiii pe canapea deja de 3 sezoane din 9, Ryan Reynolds a reușit să comprime parcursul său amoros într-un film de aproape 2 ore. Filmul îți va satisface nevoile intelectuale și nu vei ști cu siguranță cum se va termina, mai ales ca Reynolds are „chimie” cu toate cele 3 domnițe. Un film pentru romanticul detectiv Poirot din tine.

 About Time (2013)

Primul cuvânt care îmi vine în minte când mă gândesc la acest film este „comfortabil”. Dupa cum te-ai aștepta din partea regizorului Richard Curtis (Notting Hill și Love Actually) și din titlu, povestea este una de dragoste, cu un șir narativ întortocheat în mrejele călătoriei în timp. Cu ocazia îndeplinirii a 21 de ani, Tim (Domhnall Gleeson) primește din partea tatălui său un cadou mai mult decât surprinzător: revelația abilității bărbaților din familie de a călători în timp. Ceea ce urmează este un șir de de evenimente care ne amintesc care sunt cele mai de apreciat momente: cele petrecute cu persoanele dragi. Distribuția îi mai include și pe Rachel McAdams, Margot Robbie și Bill Nighy. Am rămas cu un mic gol în stomac dupa ce s-a terminat filmul, cu dorul personajelor și cu părere de rău după ce am aflat că acesta este probabil ultimul film al lui Richard Curtis.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *