IKEA aduce magia sărbătorilor de iarnă în octombrie | The Household Geek

It’s (almost) the most wonderful time of the year!

Perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă este preferata mea, cea la care tânjesc cu cea mai mare nerăbdare în fiecare an. Așteptarea. Momentele dulci-amare de anticipație. Ele sunt cea mai plăcută parte a întregului sezon. Pentru că e adevărat ce se spune: călătoria în sine e cea care ne aduce bucurie, și nu neapărat rezultatul final.

Aglomerația din preajma sărbătorilor este un aspect bine cunoscut celor care aleg să își decoreze casa sau să ofere cadoul perfect. IKEA e cu un pas înaintea tuturor, inclusiv a toamnei, și lansează colecția sărbătorilor de iarnă încă din octombrie, evitând stresul alegerilor de ultim moment. 
ik03Ea conține totul de la accesorii de iluminat strălucitoare, până la textile care abia așteaptă primul vânt geros și tot ceea ce ai putea avea nevoie în bucătărie pentru bunătățuri specifice sezonului, întreaga colecție fiind împărțită în două stiluri distincte: Nordic Light și Nostalgic Traditions.Ik0Eu voi găsi cu siguranță ceva pe gustul meu, colecția Nordic Light fiind definită de pasteluri și texturi luminoase și senine. Atmosfera sărbătorilor de iarnă este surprinsă perfect prin alternarea suprafețelor strălucitoare cu cele mate, de lemn sau metalice.

ik01Pe cealaltă parte a spectrului sărbătorilor se află colecția Nostalgic Traditions, ce oferă designuri mai bogate și îndrăznețe, cu nuanțe de roșu profund. O întâlnire între vechi și nou, ea capturează frumusețea detaliilor metalice, a dantelei și a gravurilor.
ik02Indiferent dacă te lași purtat de val și alegi să decorezi totul de la bucătărie până pe balcon (și tot ce e între ele) sau doar să îți reînnoiești decorațiunile din brad, colecția de iarnă IKEA are câte ceva pentru fiecare entuziast care așteaptă sărbătorile cu nerăbdare. Pentru că, odată ce toate cadourile au fost desfăcute și decorațiunile strânse în cutia de deasupra dulapului, deja începem să ne gândim la sărbătorile de iarnă de anul viitor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *