Magia designului interior, via H&M și Airbnb

De parcă nu aveam destule motive să fim geloși pe participanții ediției SXSW de anul acesta, H&M s-a angajat, în parteneriat cu serviciul de cazare Airbnb, să furnizeze decorul pentru o casă destinată seriei de conferințe bazate în Austin, Texas, pe subiecte de muzică, film și tehnologie. De decorul interior s-a ocupat Homepolish, un start-up bazat în New York, iar renovarea constă în trei garsoniere, fiecare cu un design unic și o temă estetică ce surprinde esența informală și artistică din Austin. Camerele vor fi decorate complet cu articole H&M Home, stilul lor variind de la eclectic și informal, până la modern cu trăsături vintage.house1

house2Vestea e cu atât mai bună cu cât parteneriatul are un concurs în desfășurare: trei musafiri norocoși pot câștiga trei cazări a câte trei nopți, în funcție de cât de creativi sunt cu declarațiile personale.

Despre experiența noastră cu Airbnb a povestit Dan. Pe scurt, a devenit unul din primele locuri în care căutăm cazare memorabilă care nu ne va lăsa fără bani de buzunar, iar cât despre H&M, să spunem doar că apartamentul nostru nu duce lipsă de mărunțișuri de inspirație scandinavă.

Chiar dacă nu putem ajunge anul ăsta în Austin, nu strică să aruncăm o privire la această casă de vis. S-ar putea să ne alegem cu ceva inspirație, la preț accesibil.

The Texan Suite

texan

The Azul Abode

azul

The Hud Room

hud
Poze via Airbnb și Homepolish

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *