The Ear Jacket

Nu am fost niciodată pasionată de purtatul bijuteriilor extravagante. Asta nu înseamnă că nu am colecționat o varietate de gablonțuri, unele mai prețioase decât altele, fie primite cadou sau achiziționate în urma unui impuls cauzat de o rază de soare care le-a lovit numai bine în vitrină. Totuși, am avut mereu o atracție către piesele minimaliste, care spun mai multe prin prezența lor delicată decât ar face-o un „statement necklace”. 

Acești „jacket earrings”, „under-earrings”, „swing earrings”, „ear jackets”, cercei cu ancore sau cum vrei să îi numești mi-au atras atenția acum câteva luni, în diferite postări ale bloggerilor din afară și suspinam deja după câteva modele când, acum câteva săptămâni, în timp ce stăteam la coada cabinelor de probă din Zara, privirea mi-a fost atrasă de un articol din raionul de accesorii aflate la reduceri. Acolo, printre zecile de gablonțuri uitate de evoluția modei, am zărit această pereche de cercei care mi-a înseninat ziua. Da, după o zi petrecută în aglomerația reducerilor dintr-un mall bucureștean, acest accesoriu mi-a dat speranță. I-am înhățat și nu le-am mai dat drumul până la casă, cu un zâmbet tâmp pe față.
 foto_cercei-10foto_cercei-21
De o subtilitate adorabilă, acest accesoriu se află undeva la mijloc între nonconformistul earcuff și conservatorul drop earring. Pentru mine sunt complementul ideal pentru momentele în care port părul prins și i-am găsit ușor de accesorizat variatelor ținute. Vin într-o multitudine de mărimi și modele și sunt foarte comozi. După cum mă așteptam, cei de la Zara nu sunt de o calitate desăvârșită, dar mă vor ține până voi reuși să pun mâna pe una (sau mai multe) dintre perechile următoare, după care suspin de ceva vreme.
CERCEI

ASOS Stone Swing Earrings 

ASOS Cupcake Swing Earrings

ASOS Blue Moon Swing Earrings

Baublebar Cairo Ear Jackets

Bloomingdale’s AQUA Molly Ear Jackets

Pave Diamond Large Starburst Ear Jacket

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *